بهترين زمان براي خوردن آجيل و خشكبار
بهترين زمان براي خوردن آجيل ها و ميوه هاي خشك چه زماني است؟ يا زمان مناسب مصرف آجيل كي است ؟ اين ممكن است سوال خيلي از افراد باشد. در اين مقاله با ما همراه باشيد تا به اين سوال و خيلي از سوالات ديگر شما پاسخ دهيم.
آجيل و ميوه هاي خشك يكي از سالم ترين و مقوي ترين مواد خوراكي هستند. آنها بيشترين ميزان آنتي اكسيدان در بين مواد غذايي را دارند. آنتي اكسيدان ها در مبارزه با التهاب و آسيب سلولي ناشي از راديكال هاي آزاد نقش اساسي را دارند.
بهترين زمان براي خوردن آجيل اواسط صبح و هنگام عصر است. در واقع در اين زمانها بدن ما براي فعاليت به بيشترين ميزان انرژي نياز دارد. از مصرف آجيل و ميوه هاي خشك در طي شب خودداري كنيد يا تا حدالامكان به مقدار كم مصرف كنيد زيرا اكثر ميوه هاي خشك پر كالري هستند و خوردن آنها در طول شب باعث دريافت كالري غير ضروري مي شود.
صبح
مطالعات نشان مي دهد كه مصرف آجيل در صبح بيشترين ميزان فايده را براي بدن دارد. مصرف منظم آجيل و ميوه هاي خشك همراه با صبحانه مي تواند به تنظيم فشار خون، حذف كلسترول بد و بهبود عملكرد قلب شما كمك كند.
بعد از ظهر
خوردن پسته، آلو خشك ، فندق و انجير براي عصر مناسب مي باشند. اين ميوه ها مي توانند به بازيابي انرژي بدن پس از يك روز كاري طولاني كمك كنند. آنها همچنين يك ميان وعده عالي براي عصرانه مي باشند.
شب
گردو، آلو خشك براي شب مناسب مي باشند. اين ميوه ها سرشار از فيبر محلول هستند و مي توانند به شما در هضم غذا كمك كنند. مصرف آنها در شب باعث مي شود روز بعد احساس نفخ يا يبوست نداشته باشيد.
چند نكته در مورد خوردن آجيل و ميوه هاي خشك
برخي آجيل ها مانند گردو و بادام و تخمه ها سرشار از چربي هستند به همين دليل توصيه مي شود كه آنها را در مقادير محدود و در زمان تعيين شده مصرف كنيد تا بر سلامتي شما تأثيري منفي نگذارد.
يكي از بهترين زمان هاي خوردن آجيل و ميوه هاي خشك 30 دقيقه تا 1 ساعت قبل از غذا است زيرا مصرف مقدار كمي آجيل قبل از وعده اصلي غذايي مي تواند باعث احساس سيري شود و به شما كمك كند كمتر غذا بخوريد.
مشخص كردن مقدار و بهترين زمان خوردن ميوه هاي خشك و آجيل مهم مي باشند زيرا خوردن آجيل به مقدار زياد و در زمان نامناسب مي تواند باعث افزايش وزن و خطرات مربوط به آن شود.
بهترين مكان براي نگهداري آجيل و ميوه هاي خشك يخچال و فريزر است اگر نگهداري آنها در يخچال براي شما ممكن نبود مي توانيد آنها را در ظرفي سربسته در يك مكان تاريك و خنك نگهداري كنيد.
خوردن ميوههاي خشك بهتر از مصرف مواد غذايي فرآوري شده است. ميوه هاي خشك حاوي قندهاي طبيعي مانند فروكتوز هستند كه به هيچ وجه براي بدن مضر نيستند. به علاوه ميوه هاي خشك داراي مقادير زيادي فيبر ، آنتي اكسيدان و ويتامين هستند كه با خوردن آنها جذب بدن مي شود.
براي خريد انجير مي توانيد به سايت پاليز مراحعه كنيد. قندهاي اضافه شده به محصولات فرآوري شده يكي از عوامل اصلي پوسيدگي دندان، چاقي، بيماري هاي قلبي عروقي و ديابت نوع 2 است.
برچسب: ،
ادامه مطلب