palezzshop palezzshop .

palezzshop

بهترين زمان براي خوردن آجيل و خشكبار

بهترين زمان براي خوردن آجيل ها و ميوه هاي خشك چه زماني است؟ يا زمان مناسب مصرف آجيل كي است ؟ اين ممكن است سوال خيلي از افراد باشد. در اين مقاله با ما همراه باشيد تا به اين سوال و خيلي از سوالات ديگر شما پاسخ دهيم.


آجيل و ميوه هاي خشك يكي از سالم ترين و مقوي ترين مواد خوراكي هستند. آنها بيشترين ميزان آنتي اكسيدان در بين مواد غذايي را دارند. آنتي اكسيدان ها در مبارزه با التهاب و آسيب سلولي ناشي از راديكال هاي آزاد نقش اساسي را دارند.


بهترين زمان براي خوردن آجيل اواسط صبح و هنگام عصر است. در واقع در اين زمانها بدن ما براي فعاليت به بيشترين ميزان انرژي نياز دارد. از مصرف آجيل و ميوه هاي خشك در طي شب خودداري كنيد يا تا حدالامكان به مقدار كم مصرف كنيد زيرا اكثر ميوه هاي خشك پر كالري هستند و خوردن آنها در طول شب باعث دريافت كالري غير ضروري مي شود.

 
صبح

 
مطالعات نشان مي دهد كه مصرف آجيل در صبح بيشترين ميزان فايده را براي بدن دارد. مصرف منظم آجيل و ميوه هاي خشك همراه با صبحانه مي تواند به تنظيم فشار خون، حذف كلسترول بد و بهبود عملكرد قلب شما كمك كند.


بعد از ظهر

 
خوردن پسته، آلو خشك ، فندق و انجير براي عصر مناسب مي باشند. اين ميوه ها مي توانند به بازيابي انرژي بدن پس از يك روز كاري طولاني كمك كنند. آنها همچنين يك ميان وعده عالي براي عصرانه مي باشند. 

 
شب


گردو، آلو خشك براي شب مناسب مي باشند. اين ميوه ها سرشار از فيبر محلول هستند و مي توانند به شما در هضم غذا كمك كنند. مصرف آنها در شب باعث مي شود روز بعد احساس نفخ يا يبوست نداشته باشيد.


چند نكته در مورد خوردن آجيل و ميوه هاي خشك

برخي آجيل ها مانند گردو و بادام و تخمه ها سرشار از چربي هستند به همين دليل توصيه مي شود كه آنها را در مقادير محدود و در زمان تعيين شده مصرف كنيد تا بر سلامتي شما تأثيري منفي نگذارد.

يكي از بهترين زمان هاي خوردن آجيل و ميوه هاي خشك 30 دقيقه تا 1 ساعت قبل از غذا است زيرا مصرف مقدار كمي آجيل قبل از وعده اصلي غذايي مي تواند باعث احساس سيري شود و به شما كمك كند كمتر غذا بخوريد.

 
مشخص كردن مقدار و بهترين زمان خوردن ميوه هاي خشك و آجيل مهم مي باشند زيرا خوردن آجيل به مقدار زياد و در زمان نامناسب مي تواند باعث افزايش وزن و خطرات مربوط به آن شود.

 
بهترين مكان براي نگهداري آجيل و ميوه هاي خشك يخچال و فريزر است اگر نگهداري آنها در يخچال براي شما ممكن نبود مي توانيد آنها را در ظرفي سربسته در يك مكان تاريك و خنك نگهداري كنيد.

 
خوردن ميوه‌هاي خشك بهتر از مصرف مواد غذايي فرآوري شده است. ميوه هاي خشك حاوي قندهاي طبيعي مانند فروكتوز هستند كه به هيچ وجه براي بدن مضر نيستند. به علاوه ميوه هاي خشك داراي مقادير زيادي فيبر ، آنتي اكسيدان و ويتامين هستند كه با خوردن آنها جذب بدن مي شود.

 
براي خريد انجير مي توانيد به سايت پاليز مراحعه كنيد. قندهاي اضافه شده به محصولات فرآوري شده يكي از عوامل اصلي پوسيدگي دندان، چاقي، بيماري هاي قلبي عروقي و ديابت نوع 2 است.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۱۷:۰۷ توسط:سجاد موضوع: نظرات (0)

خريد انجير استهبان

انجير يكي از ميوه هاي تابستاني خوشمزه و مقوي است كه افراد زيادي هواخواه آن هستند. خوردن خشكبار و ميوه هاي خشكي مانند انجير علاوه بر اينكه موجب افزايش انرژي بدن شده به سلامتي بدن نيز كمك مي كند. اواسط مرداد تا اواسط مهر فصل برداشت انجير است.

 

امروزه سايتهاي اينترنتي زيادي هستند كه امكان خريد انجير استهبان را براي افراد فراهم كرده اند. فروشگاه اينترنتي پاليز يكي از فروشگاههاي است كه مي توانيد انواع انجير استهبان را با قيمت مناسب و كيفيت بالا خريداري كنيد.

 

ماندگاري انجير تازه و رسيده، به دليل بافت نرمي كه دارد بسيار كم است و آن را طولاني مدت نمي توان نگهداري و جابجا كرد. اما انجير خشك،هم نگهداري آساني دارد و هم جابجايي آن راحت‌تر است.

 

خشك كردن انجير بدين صورت انجام مي‌شود كه وقتي ميوه تازه انجير روي درخت رسيده شد، آن را نمي چينند و مدت طولاني تري روي درخت ،باقي مي ماند ، تا آب آن تبخير شود . زماني كه نصف آب انجير تبخير شد، بهترين زمان چيدن انجير از روي درخت به منظور خشك كردن آن است.

 

بزرگترين توليد كننده انجير خشك مربوط به شهرستان استهبان واقع در استان فارس مي باشد. انجير اين شهربه دليل كيفيت بالا شهرت خواص و عام است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۰۸:۱۵ توسط:سجاد موضوع: نظرات (0)